Glasfusion workshops

Stap met Atelier Ruiten Arts & Objects in de fascinerende wereld van glasfusion

Glasfusion of glasfusing betekend glas versmelten. Het is een techniek waarbij verschillende stukken glas met elkaar versmelten bij een hoge temperatuur om een geheel te worden. Door het toepassen van deze techniek ontstaan nieuwe mogelijkheden om met glas te werken en glas te gebruiken om creatief bezig te zijn.

Objecten

Bij de objecten die we maken kunt u denken aan een paneel staand/hangend, als voorzetraam of wandobject (indien wenselijk/nodig met verlichting), voor binnen of buiten. Sieraden of mini objecten.

Werkwijze

Wij maken deze stap voor u mogelijk op verschillende manieren. Ons startpunt zijn uw vaardigheden. Van ontwerp tot en met presentatie passeren alle fases de revue.

We starten met een proefraam waarbij we alleen van helder glas een werkstuk maken. Daarna gaan bij een volgend raam verder met het toevoegen van een of twee kleuren.

Doorgroei naar het leren toepassen van meer technieken en meer materialen is ook mogelijk. 

Tijdens de hele workshop wordt u begeleid bij:

  • ontwerp
  • kleurkeuze
  • techniek van glas verwerken (snijden, breken, gruizen enzovoort)
  • en presentatie van het object.

Neem deze uitnodiging aan en wij begeleiden u bij de eerste stappen in deze fascinerende wereld van glasfusion.

Wanneer

De workshop is op woensdag van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Kosten

Prijs workshop €150,00, all inclusive, persoonlijke begeleiding voor 2 objecten van ongeveer 15 x 20 cm, gebruik gereedschap, het stoken van de oven.

Interesse

Ben je geïnteresseerd en wil je graag deelnemen, of wil je meer weten, laat het ons dan weten. Dat kan via de contact gegevens van onze site. Daar vindt je ons telefoonnummer of kun je rechtstreeks mailen.

 

 

No Guru no Method no Teacher
In de garden
Night Sky
Facebooktwitterpinterestlinkedin